Alpaslan SELÇUK - Okul Müdürü

08/09/1972 Yılında Fethiye´de doğmuştur.

Eğitim öğretim hayatına Fethiye Atatürk İlkokulunda başlamış, Fethiye Merkez Ortaokulunda okumuştur.

Lise öğrenimini Muğla Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesini bitirdikten sonra, Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Turizm İşletmecilik ve Otelcilik Eğitimi Öğretmenliğini bitirmiştir.

Öğretmenliğe 1995 yılında Edirne-Uzunköprü MAD Ticaret Meslek Lisesinde başlamış olup, aynı okulda Müdür Yardımcılığı, Müdür Baş Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 2007-2008 yıllarında Uzunköprü İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü görevini vekâlet etmiştir.  2008 Yılında Dalaman Mesleki Eğitim Merkezinde öğretmen olarak görev yapmıştır. Kısa süre Bodrum Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde müdür yardımcılığı yaptıktan sonra, 2010-2014 yılları arasında Marmaris 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürlüğü görevinde bulunmuştur. 2015-2017 yılları arasında Marmaris Mesleki Eğitim Merkezinde Müdür Yardımcılığı görevinde bulunmuştur.

2017-2020 tarihlerinde Fethiye Esnaf ve Sanatkârları Odası Mesleki Eğitim Merkezine Müdür Yardımcılığı görevinde bulunmuştur.

18.09.2020 tarihinden itibaren Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde Okul Müdürü olarak göreve başlamıştır.

Eğitim Yönetimi, Yönetim Becerileri, Stratejik Yönetim ve Planlama, Liderlik ve Girişimcilik, Taşınır Mal Mevzuatı Uygulamaları, Proje Hazırlama, İdare İşler, İnceleme Soruşturma Teknikleri MEB hizmetiçi eğitim seminerlerine katılmıştır.

(252) 614 3555 (252) 614 6469 Eposta