Okul Müdürümüz Alpaslan SELÇUK bir yıllık çalışmaları hakkında bilgi vermek, planlanan projeleri görüşmek üzere  Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Kemal Varın NUMANOĞLU' nu makamında ziyaret etti.

Okul Müdürümüz Alpaslan SELÇUK bir yıllık çalışmaları hakkında bilgi vermek, planlanan projeleri görüşmek üzere Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Kemal Varın NUMANOĞLU' nu makamında ziyaret etti.

Proje okulu ve 1000 okul güçlendirme projesinde olan okulumuz yapmış olduğu çalışmalar, üretmiş olduğu projeler ve döner sermaye faaliyetleri ile genel müdürlüğümüzün desteğini almaktadır.

Genel Müdürümüz Sayın Kemal Varın NUMANOĞLU 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının hayırlı olması dilekleri ile okulumuz idareci, öğretmen ve çalışanlarına başarılar dilemiştir.

21.09.2021 67

21-09-2021