İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yılı dolayısıyla hazırlanan 'Akif' filmi öğrencilerimizle buluştu.

03.10.2021 121

İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yılı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü katkılarıyla hazırlanan "Akif" filmi Türkiye'de gösterime girdi.

Kurtuluş Savaşı'nın ruhunu yansıtan, vatan ve bayrak sevgisinin benzersiz kahramanlığının göstergesi olan İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un hayatını konu edinen "Akif" filminin gösterime girmesiyle, öğrencilerimiz filmi sinemada  izleme imkanı buldu.

Öğrencilerimiz filmi izleyerek Kurtuluş Mücadelesinin ruhuna bir daha şahit oldular